Isparta Uygulamalı Bilimler  Üniversitesi Isparta OSB Meslek Yüksekokulu web sayfasına hoşgeldiniz.

Isparta Organize Sanayi Bölgesi içinde kurulu bulunan OSB Meslek Yüksekokulumuzda  2 yıl süresince toplam 3 tam dönem okulda eğitim-öğretim yapılmaktadır. 1 tam dönemde işletmelerde  beceri eğitimi yapılmaktadır. 3+1 işyeri eğitimi adı verilen eğitim modelimiz ile öğrencilerimiz işyerlerine gittikleri 1  dönem ve eklemlenen staj süreçlerinde tecrübe edinme, sektörü tanıma, uygulama becerilerini geliştirme, meslek edinme ve iş bulma fırsatı bulmaktadırlar.

Programlarımızdan mezun olan öğrencilerimiz ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı ile alanları ile ilgili fakültelerin dört yıllık bölümlerine geçiş yapabilmektedirler.

Isparta OSB MYO hakkında geniş bilgi almak için tıklayınız