21 Ekim 2021 Perşembe

HAFTALIK YEMEK REZERVASYONU DUYURUSU !!!! (ÖNEMLİ)

28 Eylül 2021 Salı 18:17 tarihinde eklendi | 293 defa okundu

Değerli Öğrencilerimiz, 4 Ekim Pazartesi gününden itibaren merkez kampüsümüzden öğlen yemeği gelmeye başlayacaktır.

Yemeğin bir öğünü 2.75 TL olup 5 gün için (13.75 TL) haftalık yemek yüklemesi yapabileceksiniz.

Haftalık yemek yüklemesi yaptıgınızda yemeginizi OSB binamızda veya merkez kampüs yemekhanelerinde yiyebilirsiniz.

Yemek yüklemesi öğrenci kimlik kartlarınızla yapılmakta olup kartlarınızı merkez kampüs Teknik Bilimler MYO da ki Halkbank standından imza karşılığı alabilirsiniz.

Çok Önemli NOT: Haftalık yemek yükleme işlemi web sayfamız yan sutundaki linkten veya oos.isparta.edu.tr adresinden  perşembe ve cuma günleri 08:00 14:00 saatleri arasında yapılabilir. bu saatler dışında yapılamamaktadır. Mağduriyet yaşamamak için lütfen haftalık yemek rezervasyon saatlerine dikkat ediniz.

Başarılı Sağlıklı günler dileriz....